hay bin kunduz!

 

Başka birinin kucağındayken ya da yerde tek başına oynuyorken ben odadan çıkınca arkamdan ilk ağladığında mest oldum ben! “Bu Defne beni çok seviyor lan” dedim, “Annesinin kıymetini anladı” dedim. Sonra Güney’in kucağındayken beni görünce ellerini uzatmaya başladı, ben iyice havalara girdim! “Baba-kız aşkına noolduuuu?” dedim, “Bundan sonra gün benim günümdür!” dedim. Sonra yemek yemem gerekti. Ağladı. Sonra tuvalete gitmem gerekti. Ağladı. Benim kulaklar düştü.

Nolduuu, hani havalara girmiştim, hani şenlenmiştim?!

4 Responses to “ “hay bin kunduz!”

  1. nilsmum dedi ki:

    Oyyy bir iri gözlü prenses de sizde varmış. Çok tatlı maşallah ona

    • tuba dedi ki:

      teşekkürleeeer:) bu fındıklar koca koca gözleriyle bakıyorlar ya bize, her istediklerini yaptırıyorlar şimdiden dimi?:) nil’i de ensesinden bir kokla benim için:)

  2. bajak dedi ki:

    aman tam prenses olmuş şimdi =) aslında defnenin aklındakileri daha çabuk anlatabilmesi için “shortcut mouth” olmuş bizim kermit tutacak..pekii..ya çabucak konuşup pür dikkat dinlediği dedikoduları sahiplerine iletirse???

    • tuba dedi ki:

      amaaaan bebişim ağzını hayra aç! ya da iyi mi olur acaba? bizim söyleyemediklerimizi söyler, biz de çocuk işte, öyle boş boş konuşuyor der eğleniriz:)))

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir